Meubelstoffeerderij

Meubelstoffeerderij van Joustra Stoelverzorgers.

Joustra Stoelverzorgers is specialist op het gebied van stofferen, herstofferen en onderhouden van meubilair. Herstofferen wordt ook wel opnieuw bekleden genoemd.

Mogelijkheden van (her)stofferen

De mogelijkheden van (her)stofferen zijn eindeloos. Wij hebben een ruime keuze uit meubelstoffen en (her)stofferen bijvoorbeeld:

Werkgebied

Landelijk aanwezig

Joustra Stoelverzorgers is niet alleen lokaal, maar ook regionaal en landelijk werkzaam. Onze meubelstoffeerderijen zijn gevestigd in Steenwijk en Harderwijk. Als grote industriële stoffeerder zijn wij voor het Nederlandse bedrijfsleven en voor maatschappelijke organisaties zoals de zorg, het onderwijs en de overheid een toonaangevende partij.

Bezoekadres Steenwijk:

(hoofdvestiging)
Koetmat 7
8331 TK Steenwijk

Bezoekadres Harderwijk:

Schimmelstraat 2
3842 CN Harderwijk
Google Maps

Ontzorging voor het gehele traject

Wij verzorgen voor u het gehele traject vanaf ontwerp, stoffering tot en met de assemblage en aflevering. Joustra Stoelverzorgers is landelijk werkzaam.

Kantoor- en bureaustoelen zijn kostbaar èn kunnen niet lang gemist worden. Wij werken projectmatig volgens een duidelijke planning zodat u weet waar u aan toe bent. Speciaal voor de zorgsector hebben wij een 24-uurs services of 8-uurs servies. Hiervoor bespreken wij graag tijdig de mogelijkheden.

Zakelijke en professionele markt

We richten ons specifiek op de zakelijke en professionele markt. Deskundigheid en professionaliteit zijn gebaseerd op jarenlange ervaring.

(Her)stofferen op maat

Joustra Stoelverzorgers is uw partner in (her)stofferen-op-maat. Graag gaan we met u in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem hiervoor gerust contact op of vul het offerteformulier in.

social enterprise