JOUSTRA STOELVERZORGERS

Onderhoud en Service

U heeft nieuwe bureaustoelen gekocht of de huidige laten (her)stofferen door Joustra Stoelverzorgers. Periodiek onderhoud en reiniging is nazorg die bureaustoelen nodig hebben om de levensduur maximaal te verlengen. In de loop van de tijd worden bewegende onderdelen gevoelig voor slijtage en nestelt er een enorme hoeveelheid fijnstof en andere micro-organismen in de stoel. Met goede nazorg vermindert u de kans op slijtage en voorkomt u bovendien gezondheidsproblemen.

Joustra Stoelverzorgers 2019_PB130035_1600px_006 - kopie

Onderhouden & Reinigen

Een bureaustoel is een meubelstuk dat intensief gebruikt wordt. Gemiddeld zitten kantoormedewerkers meer dan 5 uur per werkdag op de stoel. Toch vergeten veel schoonmaakbedrijven de bureaustoelen periodiek te reinigen. Hierdoor ontstaat er een ophoping van fijnstof en micro-organismen in de stoffering. Dit kan gezondheidsproblemen zoals eczeem, vermoeidheid, hoofdpijn of een infectie aan de luchtwegen veroorzaken. Joustra Stoelverzorgers heeft een speciaal team voor het reinigen van vrijwel alle soorten stofferingen en stoelen in het hele land!

Joustra Stoelverzorgers 2019_PB130551_1600px_055

Service & Reparatie

Stoelen zijn gebruiksvoorwerpen en daardoor gevoelig voor slijtage. Denk bijvoorbeeld aan de stoeldoppen onder uw vergader- of zorgstoelen. De stoeldoppen voorkomen beschadigingen aan de vloer. Op den duur gaan stoeldoppen loszitten, met als gevolg dat er krassen op de houten vloer komen. Joustra Stoelverzorgers voert daarom een stoelen-APK uit. Kleine reparaties doen we direct op locatie (denk hierbij aan het oliën van de gasveer en het aandraaien van loszittende schroeven). Van benodigd groter onderhoud maken we een inventarisatie. In overleg met u beslissen we welke onderdelen vervangen of geherstoffeerd moeten worden.

Werkwijze

Afhankelijk van het type meubel en intensiteit van gebruik geven we onderhouds- en reinigingsadvies. Dankzij onze duidelijke planning weet u precies wanneer we langskomen. Het reinigen en de kleine reparaties verzorgen we bij u op locatie. Grotere reparaties zoals herstofferen of het vervangen van de drukveer doen we in één van onze stoffeerderijen. Wij voorzien in gelijkwaardig leenmeubilair, zodat u niet zonder bureaustoel zit. Het reinigen gebeurt met een speciale machine. Hierbij gebruiken we uitsluitend biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen.

"Het kiezen voor het onderhoud valt in de eerste fase van een circulaire economie."

Circulaire economie en duurzaam ondernemen

Een circulaire economie is een systeem dat zich primair focust op het hergebruiken van producten, vervolgens op het hergebruik van onderdelen en daarna op het hergebruiken van grondstoffen. Een duurzame manier van ondernemen waar verspilling van materialen tot een minimum gereduceerd is.

Het kiezen voor het onderhoud (hergebruiken van producten) valt in de eerste fase van een circulaire economie. Het vermindert het waardeverlies en het verlengt bovendien de levensduur. U bespaart op kosten en draagt bij aan een beter en schoner milieu!

Zakelijke markt en professionele markt

Jaren lange ervaring

Joustra Stoelverzorgers richt zich specifiek op de zakelijke en professionele markt. Onze logistiek, meubelstoffeerderijen en opslagruimtes zijn erop ingericht om grote aantallen meubelstukken te verwerken. Onze deskundigheid en professionaliteit zijn gebaseerd op jarenlange ervaring binnen de verschillende sectoren: zorg, horeca, MKB, grootbedrijf, meubelindustrie, onderwijs, overheid en semi-overheid.

Bespreek de mogelijkheden

Joustra Stoelverzorgers is werkzaam in de zakelijke en professionele markt. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn voor het reinigen en onderhouden van uw kantoor-, zorg-, horeca- of onderwijsmeubilair. Neem contact op via verkoop@stoelverzorgers.nl of bel naar 0522 – 745 813. Wij helpen u graag!

social enterprise