JOUSTRA STOELVERZORGERS

Herstoffering & Restyling

Waarom veel geld betalen voor nieuwe meubels als u ook kunt herstofferen? Herstofferen biedt eindeloze mogelijkheden. Zowel de bekleding als de vulling kunnen vervangen worden.

Wat is herstofferen?

Herstofferen is het vervangen van de bekleding en , indien nodig van de vulling. U kunt om verschillende reden kiezen voor herstofferen. Bijvoorbeeld als de oude stof versleten is (refurbishen), u een nieuwe huisstijl krijgt (restylen) of een meubelstuk een verbeterde toepassing krijgt (upcyclen). Kiezen voor herstofferen is tot 70% goedkoper dan kiezen voor nieuw projectmeubilair! Na het herstofferingstraject is het meubilair weer zo goed als nieuw en gaat het weer vele jaren mee. Bekijk ook de pagina refurbished bureaustoelen.

Joustra Stoelverzorgers 2019_PB130759_1600px_068

Herstoffering is refurbishen

Is de stof van uw bureaustoel versleten, maar het frame nog in goede staat? Herstofferen is de perfecte oplossing. Het traject van herstoffering bestaat uit controleren, repareren en schoonmaken. Wij controleren de staat van de stoel, vervangen de stof en indien nodig repareren we versleten onderdelen. Voordat uw stoel weer in elkaar gezet wordt, maken we alles grondig schoon. Uw vertrouwde bureaustoel is weer als nieuw! Het is mogelijk om een proefstoel te krijgen om u te overtuigen van de kwaliteit. Lees meer over het refurbishen.

Joustra Stoelverzorgers 2019_PB130605_1600px_058

Herstoffering is restylen

Voert uw organisatie een nieuwe huisstijl door? Dan is de kleur van de stoffering vaak niet meer bijpassend. De oplossing: laat uw meubels herstofferen! Wij vervangen de oude stof voor een nieuwe stof die past bij de nieuwe huisstijl. Lees meer over restylen.

Joustra Stoelverzorgers 2019_PB130102_1600px_015 - kopie

Herstoffering is upcyclen

Is (een deel van) uw zorgmeubilair niet meer inzetbaar door verandering van wetgeving? Dan kunt u kiezen voor een herstofferingstraject met upcyclen. Aan bestaande meubels worden – indien nodig – nieuwe, duurzame materialen toegevoegd. Meubels worden hierdoor weer van waarde en kunnen soms zelfs worden gebruikt voor nieuwe toepassingen. Lees meer over upcyclen.

"De missie van Joustra Stoelverzorgers is om ieder mens en elk meubel een (nieuwe) kans te geven."

Social return

Het is de missie van Joustra Stoelverzorgers om ieder mens en elk meubel een (nieuwe) kans te geven. Daarom hebben wij een groot aantal werkplekken beschikbaar voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met ons ondernemen betekent dus ook inzetten op social return. Lees meer over hoe we social return vormgeven.

Het belang van een goede logistiek

Een belangrijk onderdeel binnen het herstofferen is de logistiek. Wij begrijpen dat meubels als bureaustoelen, vergaderstoelen of zorgmeubilair onmisbaar zijn. Daarom hebben wij uitstekende logistieke services. Denk bijvoorbeeld aan een duidelijke planning en gelijkwaardig leenmeubilair. Daarnaast voorkomen we een ‘stoelendans’ op uw kantoor! Lees meer over onze logistiek.

Herstofferen van projectmeubilair

Joustra Stoelverzorgers is gespecialiseerd in het herstofferen, stofferen en onderhouden van projectmeubilair. Hieronder een greep uit het meubilair dat bij dagelijks herstofferen.

Zakelijke markt en professionele markt

Jaren lange ervaring

Joustra Stoelverzorgers richt zich specifiek op de zakelijke en professionele markt. Onze logistiek, meubelstoffeerderijen en opslagruimtes zijn erop ingericht om grote aantallen meubelstukken te verwerken. Onze deskundigheid en professionaliteit zijn gebaseerd op jarenlange ervaring binnen de verschillende sectoren: zorg, horeca, MKB, grootbedrijf, meubelindustrie, onderwijs, overheid en semi-overheid.

Vrijblijvende offerte

Het herstofferen van meubilair kan een kostenbesparing van 70% opleveren t.o.v. het aanschaffen van nieuwe meubels! Omdat elk meubelstuk uniek is, is herstoffering altijd maatwerk. De prijsstelling is afhankelijk van diverse factoren, zoals bijvoorbeeld stofsoort en aantallen. Daarom treft u op deze site geen standaard tarieven aan.

Wij zijn u graag op een vakkundige, enthousiaste en efficiënte wijze van dienst, waarbij we uiteraard rekening houden met uw specifieke wensen en eisen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoeveel kosten u kunt besparen!

social enterprise