JOUSTRA STOELVERZORGERS

Stoffering en Ontwikkeling

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van meubelstoffering bieden we u bij Joustra Stoelverzorgers een complete dienstverlening. In combinatie met onze logistieke mogelijkheden kunnen wij het gehele traject vanaf ontwerp en stoffering tot en met de assemblage en levering voor u verzorgen.

Het stofferen van meubels

Als industriële stoffeerderij ontzorgen wij u als professional in de meubel- en projectmeubelbranche. Ieder meubel wordt conform uw specificaties zorgvuldig en efficiënt gestoffeerd. Dagelijks stofferen wij, zitmeubilair, wanden, panelen en soft seating.

slede-axia

Grootschalige projecten

Ons magazijn en onze productielijn zijn ingericht om grootschallige stofferingsprojecten te verzorgen. Dit doen we met meer dan 30 medewerkers. Of het nu gaat om 10 of 500 stoelen: we werken met passie aan het stofferingsvak.

Joustra Stoelverzorgers 2019_PB130291_1600px_032

Logistiek

Joustra Stoelverzorgers is niet alleen lokaal, maar ook regionaal en landelijk werkzaam. De meubelstoffeerderijen bevinden zich in Steenwijk en Harderwijk. Hiervanuit verzorgen wij zelf het transport van de meubels. Dit zorgt er, mede dankzij onze duidelijke planning, voor dat u weet waar u aan toe bent. Lees meer over onze logistiek.

Joustra Stoelverzorgers 2019_PB130723_1600px_066

Ontwikkeling

Met meer dan 10 jaar ervaring in het stofferen hebben wij veel kennis in huis. We weten welke stofkeuze passend is en op welke onderdelen bespaard kan worden. Joustra Stoelverzorgers denkt graag mee in de ontwikkeling van nieuw projectmeubilair. Naast de vormgeving en het design helpen wij u ook graag met de productie en de assemblage.

"We hebben een formule waardoor we voor een interessant tarief kunnen stofferen."

Made in Holland

Stofferingsprojecten worden veel uitbesteed aan bedrijven in het buitenland, vaak om kosten te besparen. Dit kent ook risico’s zoals communicatiebarrières, verkeerd of niet opleveren van producten en diefstal van gegevens.
Kies samen met Joustra Stoelverzorgers voor ‘Made in Holland’. Joustra Stoelverzorgers is een sociale onderneming waarin winst voor iedereen wordt gecreëerd. Wij hebben de expertise, zijn integer en leveren kwaliteit. Door deze formule kunnen we voor een scherpe prijs stofferen. Benieuwd wat dit u kan opleveren? Vraag een prijsopgave aan.

Aanvullende productie

Is uw huidige leverancier niet in staat om een aanvullende productie te leveren? Joustra Stoelverzorgers heeft twee grote meubelstoffeerderijen én eigen logistiek. Daarom zijn wij erg flexibel en in staat om de aanvullende productie snel te leveren.

Verpakken en assemblage

De dienstverlening van Joustra Stoelverzorgers is compleet. Naast de logistieke afwikkeling van transport en verzending kunnen wij (geassembleerde) halffabricaten of eindproducten voor u voorradig houden. Voor een succesvolle samenwerking stemmen wij graag de mogelijkheden met u af.

Zakelijke markt en professionele markt

Jaren lange ervaring

Joustra Stoelverzorgers richt zich specifiek op de zakelijke en professionele markt. Onze logistiek, meubelstoffeerderijen en opslagruimtes zijn erop ingericht om grote aantallen meubelstukken te verwerken. Onze deskundigheid en professionaliteit zijn gebaseerd op jarenlange ervaring binnen de verschillende sectoren: zorg, horeca, MKB, grootbedrijf, meubelindustrie, onderwijs, overheid en semi-overheid.

Samenwerken begint met contact leggen

Wij komen graag met u in gesprek. Neem contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag!

social enterprise