Herstofferen van vergader- en bureaustoelen

Joustra Stoelverzorgers.
Wij herstofferen uw vergader- en bureaustoelen.

Met herstofferen verlengt u de levensduur van uw bureaustoel en bespaart u kosten. Het is vaak onnodig om een nieuwe bureaustoel te kopen, omdat uw huidige bureaustoel nog van voldoende kwalitatieve waarde is. Indien nodig repareren of vervangen wij de vulling, de mechanica of andere bewegende delen. Dit noemen wij refurbishen. Restylen en upcyclen behoren ook tot de mogelijkheden.

Ruime keuze aan stoffen

Advies op maat

Wij bieden u een ruime keuze uit verschillende stoffen en leersoorten. Wij inventariseren uw wensen om maatwerk te leveren. Of het nu om één bureaustoel gaat of om 150 bureaustoelen, ieder project verdient deskundige aandacht.

Onderhoud

Naast het herstofferen kunnen wij ook het onderhoud van uw bureaustoelen verzorgen. Periodiek komen wij langs om uw stoelen te reinigen en te controleren op slijtage. Met regelmatig onderhoud voorkomt u slijtage en verlengt u bovendien de levensduur.

Joustra Stoelverzorgers_0C0A2267_1600px

Ahrend bureaustoelen

In bijna ieder groot kantoor is wel een Ahrend bureaustoel te vinden. Dit merk bureaustoel staat bekend om zijn uitstekende comfort en hoge kwaliteit. Bekende types van Ahrend bureaustoelen zijn onder andere de Ahrend 220, Ahrend 230, Ahrend 240 en Ahrend 160.

Joustra Stoelverzorgers heeft jarenlange ervaring in het herstofferen van Ahrend bureaustoelen. Als u uw bureaustoel door ons laat herstofferen, heeft u weer jarenlang plezier van uw bureaustoel!

Joustra Stoelverzorgers_0C0A2277_1600px

Axia en Comforto bureaustoelen

Daarnaast zijn wij bekend met de merken BMA, Comforto, HAG, Giroflex, en Sedus. U heeft eens de keuze gemaakt voor goede kwaliteit bureaustoelen. Om nog jarenlang plezier te beleven van uw Axia Office of Comforto bureaustoel adviseren wij deze regelmatig te reinigen met een vochtige doek. Indien de bekleding of het binnenwerk verouderd is, kunt u overwegen om uw stoelen te laten herstofferen.

Overige merken bureaustoelen

Ahrend, Axia Office en Comforto zijn bekende merken bureaustoelen. De merken die wij hier beschrijven zijn de meest voorkomende merken bureaustoelen. Dit betekent niet dat wij geen ervaring hebben met overige merken. In ons portfolio vindt u een selectie van de projecten die wij hebben uitgevoerd.

Bespreek de mogelijkheden

Bent u uitgekeken op de kleuren of absorberen de scheidingswanden het omgevingsgeluid niet voldoende? Herstofferen is de meest duurzame en voordelige oplossing! Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag!
social enterprise