Herstofferen van zorgmeubilair

Joustra Stoelverzorgers.
Zorg voor uw zorgmeubilair.

De zorg kenmerkt zich door haar veeleisende werkomgeving. Welzijn en veiligheid voor zowel cliënten als medewerkers staan centraal. Bovendien is de gezondheidszorg volop in beweging; veranderende wet- en regelgeving, de verdeling van subsidies, en het leveren van zorg-op-maat vraagt extra verantwoordelijkheid van de managers en teamleiders. Door de beperkte budgetten is het een steeds grotere uitdaging om dezelfde woon- en zorgkwaliteit te bieden aan cliënten èn medewerkers. Dit vraagt om de creatieve en marktgerichte aanpak van Joustra Stoelverzorgers.

Want hergebruik en herstoffering van het bestaande zorgmeubilair is een budgetvriendelijke oplossing. Wij adviseren u graag over de besparingen en overige voordelen die het met zich mee brengt.

Specialistische kennis

Antibacterieel en onderhoudsvriendelijkheid

Dankzij jarenlange ervaring binnen de zorgsector, is een uitgebreide collectie van specifieke stoffen beschikbaar. Wij werken alleen met antibacteriële, vocht/vuilwerende en ademende materialen. Speciaal in uw branche zijn er regelmatig nieuwe trends op het gebied van dessins, onderhoudsvriendelijkheid en mileubesparende aspecten. Wist u dat u uw meubelstof eenvoudig in uw eigen dessin en huisstijl kan laten bedrukken?

Naast het opnieuw bekleden van uw zorgstoelen met stof, kunstleder of leder, vernieuwen wij de vulling en behandelen we zo nodig de stoelframes.

Service met zorg

Uw specialistische meubilair is onmisbaar en daardoor is onze 24-uurs service of 8-uurs service een uitkomst. Joustra Stoelverzorgers is vanuit haar vakgebied uw partner in zorg-op-maat en kan u begeleiden bij de (her)inrichting van zorgomgevingen. Graag bespreken wij tijdig met u de mogelijkheden. Neem hiervoor gerust contact op of vul het offerteformulier in.

social enterprise