Meubelstoffeerderij in Harderwijk

Joustra Stoelverzorgers.
Meubelstoffeerderij in Harderwijk.

Joustra Stoelverzorgers is gevestigd in Harderwijk. Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen, herstofferen en het onderhouden van meubilair. Herstofferen wordt ook wel opnieuw bekleden genoemd. Met herstofferen van meubilair geeft u het een tweede leven en bespaart u kosten. Wij vervangen niet alleen de bekleding maar kunnen ook de vulling en het lakwerk van houten en metalen frames vervangen. Flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn aspecten die centraal staan in onze dienstverlening; wij bieden u een gegarandeerde kwaliteit en levertijd zoals afgesproken.

Sociale onderneming

Nieuwe kansen geven

Joustra Stoelverzorgers is een sociale onderneming en bestaat uit een vakkundig team van 35 medewerkers. Het sociale karakter kenmerkt zich door het inzetten van medewerkers met een functionele beperking.

Mogelijkheden van (her)stofferen

De mogelijkheden van (her)stofferen zijn breed. Wij werken samen met een groot aantal meubelstoffenleveranciers, waardoor de keuze uit meubelstoffen groot is. Hieronder een aantal voorbeelden van soorten meubilair wat wij (her)stofferen:

Werkgebied

Joustra Stoelverzorgers is niet alleen in Harderwijk, maar ook regionaal en landelijk werkzaam. Onze meubelstoffeerderijen zijn gevestigd in Meppel en Harderwijk. Als grote industriële herstoffeerder zijn wij voor het Nederlandse bedrijfsleven en voor maatschappelijke organisaties zoals de zorg, het onderwijs en de overheid een toonaangevende partij.

Bezoekadres Harderwijk:
Lorentzstraat 20
3842 CN Harderwijk
Google Maps

Ontzorging voor het gehele traject

In combinatie met onze logistieke mogelijkheden, kunnen wij het gehele traject vanaf ontwerp, stoffering tot en met de assemblage en aflevering voor u verzorgen. Kantoor- en bureaustoelen zijn kostbaar èn kunnen niet lang gemist worden. Joustra Stoelverzorgers werkt projectmatig volgens een duidelijke planning zodat u weet waar u aan toe bent. Speciaal voor de zorgsector hebben wij een 24-uurs services of 8-uurs servies. Hiervoor bespreken wij graag tijdig de mogelijkheden.

Zakelijke en professionele markt

We richten ons specifiek op de zakelijke en professionele markt want uw investering is het meer dan waard. Deskundigheid en professionaliteit zijn gebaseerd op jarenlange ervaring binnen de volgende sectoren:

  • Zorg
  • Horeca
  • MKB
  • Grootbedrijf
  • Meubelindustrie
  • Onderwijs
  • Overheid
  • Semi-overheid

(Her)stofferen op maat

Joustra Stoelverzorgers is vanuit haar vakgebied uw partner in (her)stofferen-op-maat en kan u begeleiden bij de (her)inrichting van kantoor, zorg en werkomgeving. Graag gaan we met u in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem hiervoor gerust contact op of vul het offerteformulier in.

social enterprise