(Her)stofferen van akoestische panelen

Joustra Stoelverzorgers.
Wij herstofferen uw akoestische panelen.

Akoestische panelen zien we steeds vaker terug in het bedrijfsleven. De moderne kantoorruimtes zijn veelal open met als vervelend gevolg geluidshinder. Stofferen biedt een akoestische oplossing. Wandpanelen, plafondpanelen en scheidingswanden worden voorzien van een absorberende vulling en afgewerkt met een bijpassende stof. Herstofferen is een duurzame oplossing bij slijtage, maar ook wanneer uw onderneming een een nieuwe huisstijl krijgt.

Gevolg van het nieuwe werken

Geluidshinder

In meer dan de helft van de Nederlandse bedrijven zijn met de introductie van Het Nieuwe Werken vele ‘kantoorkamers’ verbouwd tot een open kantooromgeving. Hiermee verdwenen ook de geluidsabsorberende en -isolerende materialen zoals muren en wanden, met als gevolg geluidsoverlast en minder privacy.

Stofferen als akoestische oplossing

Om geluidsoverlast tegen te gaan is het van belang om de aanwezige materialen volledig te benutten ten behoeve van de akoestiek. Denk aan plafonds, bureaus, wanden en speciale akoestische panelen. Het stofferen van de materialen is een effectieve optie.

Herstofferen van akoestische panelen

Akoestische panelen hebben een lange levensduur. Soms kan het nodig zijn om akoestische panelen te herstofferen. Dit kan nodig zijn bij bijvoorbeeld slijtage door schaafplekken of als uw organisatie een nieuwe huisstijl krijgt. Herstofferen is in zulke gevallen een duurzame en kostenbesparende oplossing.

Informeer naar de mogelijkheden

Vlakke effen panelen of bont gestikte wanden; er is veel mogelijk en graag stemmen wij de mogelijkheden persoonlijk met u af. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken, we staan graag voor u klaar!

social enterprise