Meubelstoffen

Joustra Stoelverzorgers.
Bekijk de duurzame Meubelstoffen.

Meubelstoffen zijn een belangrijk aspect bij de inrichting en toepassing van uw kantoor- en werkomgeving. Voorkom dat meubelstoffen te vroeg slijten en op termijn niet meer naar uw smaak zijn.

Duurzame recyclebare bekleding

Wij werken alleen met kwaliteitsstoffen die geschikt zijn voor intensief gebruik in kantoor- en zorgomgevingen. Wist u dat er een groot aantal stoffen bestaan die recyclebaar, gerecycled, klimaat-neutraal en zelfs van brandnetels geproduceerd zijn? Een voorbeeld is de Nettle collectie.

Besparen: onderhoud is het halve werk

Wij stemmen de kwaliteit van de meubelstoffen af op de intensiteit van uw gebruik. In combinatie met regelmatig onderhoud verlengt dit de levensduur van de bekleding aanmerkelijk. Het direct verwijderen van vuil en vlekken bespaart u veel werk en geld. Een doek met lauw water is vaak de meest effectieve en eenvoudige oplossing. Bekijk de onderhoud oplossingen van Joustra Stoelverzorgers.

Samenwerkende partijen

Joustra Stoelverzorgers is een objectieve partij en adviseert u bij de keuze van elk type bekleding. Wij betrekken de stoffen en (kunst)leders bij een groot aantal gerenommeerde partijen.

Contact ons!

Wij adviseren u graag welke meubelstof het meest passend is. Hierbij kijken we naar de toepassing, wensen en kosten. Neem gerust contact met ons op door te bellen op 0522 745 813, te mailen naar verkoop@joustrastoelverzorgers.nl of het contactformulier in te vullen.

social enterprise