Herstofferen van horeca meubilair

Joustra Stoelverzorgers.
Kies om uw horeca meubilair te herstofferen.

Het vervangen van horecameubilair is prijzig. Herstofferen is een duurzame en kostenbesparende manier om nog jarenlang plezier te hebben van uw horecameubilair. Wij kunnen naast de bekleding ook het binnenwerk vernieuwen.Er is een ruime keuze uit verschillende stoffen en leersoorten. Wij inventariseren uw wensen om maatwerk te leveren. Of het nu om één stoel gaat of om 100 restaurantstoelen, met ieder project gaan wij zorgvuldig om.

Ervaring binnen de horecasector

Joustra Stoelverzorgers heeft uitgebreide ervaring met herstofferen van horecameubilair. Wij hebben onder andere voor een regionaal restaurant honderd stoelen gestoffeerd. De stoelen hebben een nieuwe zitvulling gekregen en zijn voorzien van nieuw kunstleder. Voor diverse landelijke hotel- en restaurantketens zijn projecten verzorgd waarvan wij u met trots de referenties op aanvraag kunnen doorgeven.

Eén veelzijdig adres zonder beperkingen

Met Joustra Stoelverzorgers heeft u één aanspreekpunt voor het duurzaam en verantwoord beheer van uw gebruikte horeca meubilair. Graag gaan we met u in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem hiervoor gerust contact op of vul het offerteformulier in.

social enterprise