Zakelijke markt en professionele markt

Joustra Stoelverzorgers.
Wij richten ons specifiek op de zakelijke markt.

We richten ons specifiek op de zakelijke en professionele markt want uw investering is het meer dan waard. Joustra Stoelverzorgers is landelijk werkzaam. Uw wens staat centraal. Ieder project is maatwerk waar wij zorgvuldig en aandachtig mee omgaan.

We werken projectmatig

Kantoor- en bureaustoelen zijn kostbaar èn kunnen niet lang gemist worden. Joustra Stoelverzorgers werkt projectmatig volgens een duidelijke planning zodat u weet waar u aan toe bent. Mocht u tijdelijk leenmeubilair nodig hebben, dan is dat geen probleem; graag stemmen wij de specifieke mogelijkheden met u af. Deskundigheid en professionaliteit is gebaseerd op jarenlange ervaring binnen de verschillende sectoren: zorg, horeca, MKB, Grootbedrijf, Meubelindustrie, Onderwijs, Overheid en Semi-overheid.

Eén aanspreekpunt

Met Joustra Stoelverzorgers heeft u één aanspreekpunt voor het duurzaam en verantwoord beheer van uw (gebruikte) stoelen. Graag gaan we met u in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem hiervoor gerust contact op of vul het offerteformulier in.

social enterprise