(Her)stofferen van scheidingswanden

Joustra Stoelverzorgers.
Wij herstofferen uw scheidingswanden.

Met de introductie van het nieuwe werken zijn er veel open kantoorruimtes ontstaan. Als gevolg hiervan zijn de privacy en de goede verstaanbaarheid verslechterd. Daarom zijn in veel open kantoorruimtes scheidingswanden geplaatst.

Een nieuwe frisse uitstraling

Scheidingswanden hebben veel invloed op de uitstraling van de werkplekken. Laten uw scheidingswanden plekken van slijtage zien? Dan is herstofferen een uitstekende en duurzame oplossing! Ook wanneer uw huisstijl wordt vernieuwd, is herstofferen een kostenbesparende optie om de scheidingswanden een geheel nieuwe en frisse uitstraling te geven.

Samenwerken met Joustra

Ook inzetten op social retrun

Het is de missie van Joustra Stoelverzorgers om ieder mens en elk meubel een (nieuwe) kans te geven. Dit doen we met een team waarin we oog hebben voor talent. Hierdoor hebben we passend werk voor een grote groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Kiezen voor Joustra Stoelverzorgers is daarom ook inzetten op social return!

Duidelijke planning

Wij begrijpen dat een logistieke afwikkeling onmisbaar is. Daarom ontvangt u van ons tijdig een indicatie van de planning en de definitieve transportdata. De meubelstoffeerderijen van Joustra Stoelverzorgers zijn erop ingericht om een hoge capaciteit te kunnen verwerken.

Bespreek de mogelijkheden

Bent u uitgekeken op de kleuren of absorberen de scheidingswanden het omgevingsgeluid niet voldoende? Herstofferen is de meest duurzame en voordelige oplossing! Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag!

social enterprise