Refurbished projectmeubilair

Joustra Stoelverzorgers.
Kies voor refurbished en bespaar kosten!

Voldoet uw meubilair niet meer aan de verwachtingen? Overweeg dan om uw meubilair te refurbishen. Het bespaart kosten en draagt bij aan een circulaire economie. Tijdens het refurbishen renoveren wij – waar nodig – de stoffering, de bewegende delen en de vulling. Na het traject is het meubilair weer zo goed als nieuw en kan het weer vele jaren mee.

Wat is refurbished?

Refurbishen is het controleren, renoveren en schoonmaken van producten. Dit wordt ook wel revitaliseren genoemd. Na het doorlopen van het refurbish-proces is een product weer zo goed als nieuw. Als u kiest voor refurbishen, bespaart u daarmee tot 70% in vergelijking met de nieuwprijs!

Revitaliseren hoort bij een circulaire economie. Dit systeem richt zich op het hergebruiken van producten en grondstoffen. In een circulaire economie wordt eerst gekeken naar hergebruik van het product, vervolgens naar hergebruik van onderdelen en tot slot naar het hergebruik van grondstoffen.

Refurbished by Joustra

Elke mens en meubel een (nieuwe) kans

Bij Joustra Stoelverzorgers vinden we dat ieder mens en elk meubel een (nieuwe) kans verdient. We zijn dan ook dagelijks bezig met het reviseren van meubilair. Hierbij controleren we elk onderdeel, maken het schoon en verbeteren het. Dit doen we met een team met enthousiaste mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Wanneer u als ondernemer kiest voor refurbishen, kiest uw onderneming dus ook voor social return!

Bureaustoelen

Bureaustoelen worden vaak intensief gebruikt. Dit zorgt met name voor slijtage aan de gasveer en de stoffering van de bureaustoel. De andere onderdelen zijn vaak nog in orde.

Vergaderstoelen

De doppen onder de vergaderstoelen voorkomen beschadigingen op de vloer. Het is belangrijk dat deze op tijd vervangen worden. Het schuim slijt minder snel dan dat van een bureaustoel, omdat een vergaderstoel doorgaans minder vaak wordt gebruikt.

Scheidingswanden

Vlekken op scheidingswanden zijn lastig te verwijderen. Als u ze laat herstofferen, krijgen ze weer een nieuwe en frisse look.

Upcyclen en restylen

Ook het upcyclen en restylen van projectmeubilair behoort tot de mogelijkheden. Het upcyclen gaat nog een stap verder dan reviseren: hierbij krijgt het meubelstuk naast de revisie ook een verbeterde toepassing. Bij het restylen van meubels krijgt bestaand meubilair een nieuwe uitstraling. Veel ondernemingen kiezen bijvoorbeeld voor restylen bij het doorvoeren van een nieuwe huisstijl.

Joustra Stoelverzorgers denkt met u mee!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Joustra Stoelverzorgers u te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag samen met u in gesprek om te kijken welke oplossing voor u de best passende is.

social enterprise