Upcylen en Restylen

Joustra Stoelverzorgers.
Wij upcyclen en restylen uw meubilair.

De stoel speelt een belangrijke rol in ons leven: hij vangt ons op als we gaan zitten, zet ons in de juiste houding, ondersteunt ons tijdens ons werk, zorgt dat we kunnen relaxen en krijgt soms ook van alles over zich heen (koffie, eten, enzovoort). Vertoont uw stoel tekenen van slijtage? Laat uw stoel upcyclen, restylen of herstofferen door Joustra Stoelverzorgers! Voor een fractie van de prijs van nieuwe stoelen maken wij uw stoel weer als nieuw en verlengen wij de levensduur van uw stoel met vele jaren!

Joustra Stoelverzorgers 2019_PB130830_1600px_073

Meubilair upcyclen

Meubels upcyclen, wat houdt dat eigenlijk in? Bij het upcyclen van meubelstukken worden materialen van (vaak al afgeschreven) meubels hergebruikt en worden – indien nodig – nieuwe, duurzame materialen toegevoegd. Meubels worden hierdoor weer van waarde en kunnen soms zelfs worden gebruikt voor nieuwe toepassingen. Zeg nou zelf: hoe mooi is het dat een oude oorfauteuil met gerecyclede stof samen met een oud skateboard nu wordt gebruikt als moderne zorgstoel, compleet met tafeltje? Joustra maakt het mogelijk!

Joustra Stoelverzorgers 2019_PB130064_1600px_011 - kopie

Meubilair restylen

Bij het restylen van meubels krijgt bestaand meubilair een nieuwe uitstraling. De stoelen krijgen een nieuwe jas, maar de kern blijft hetzelfde. Het restylen van meubels gaat vaak samen met upcyclen. Hierbij kijken we ook naar onderdelen die aan vervanging toe zijn. Ondernemingen kiezen vaak voor restylen bij het doorvoeren van een nieuwe huisstijl. Een voordeel van restylen ten opzichte van upcyclen is dat het vaak nog meer kosten bespaart.

Samen met Joustra Stoelverzorgers upcyclen en restylen

Wilt u uw stoelen ook upcyclen en / of restylen? Kies dan voor Joustra Stoelverzorgers! Wij hebben niet alleen de expertise, de kennis en de middelen in huis om kleine en grote stofferingprojecten tot een prachtig eindresultaat te brengen, maar zorgen ook voor een uitstekende logistieke afwikkeling. Dankzij onze duidelijke planning weet u precies wanneer wij uw bureaustoelen ophalen en wanneer u uw meubelstukken weer van ons ontvangt. Omdat de bureaustoel onmisbaar is in uw kantoor, zorgen wij zowel bij upcyclen als bij restylen bovendien voor gelijkwaardig leenmeubilair. Dit is inbegrepen bij onze service!

Weder by Joustra

Upcycled design

Weder en Joustra zijn een mooie samenwerking gestart. De uitgangspunten van Weder – upcycled meubeldesign, een circulaire economie en een inclusieve samenleving – sluiten naadloos aan bij het sociale karakter van Joustra Stoelverzorgers en onze expertise in het stofferen en het herstofferen van meubels. Vanuit deze samenwerking is het meubellabel ‘Weder by Joustra’ ontstaan. Hierdoor is het mogelijk om meubels te upcyclen met oog voor kwaliteit en design, maar ook voor hergebruik, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Kiezen voor Joustra is kiezen voor social return

Met het upcyclen en restylen van projectmeubilair levert Joustra een belangrijke bijdrage aan social return. Wij zijn een erkende Social Enterprise en kiezen er bewust voor om werkplekken beschikbaar te stellen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Elk mens en elk meubel verdient een nieuwe kans.

Contact ons!

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor het upcyclen en / of restylen van uw meubilair? Wilt u weten welke oplossing voor u het meest geschikt is en hoe u voor een scherpe prijs weer jaren van uw stoelen kunt genieten? Wij adviseren u graag! Neem gerust contact met ons op door te bellen op 0522 745 813, te mailen naar verkoop@joustrastoelverzorgers.nl of het contactformulier in te vullen.

social enterprise