MVO

Joustra Stoelverzorgers.
Samen Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hergebruik van uw kantoorstoelen door Joustra Stoelverzorgers is een perfect voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo). U bespaart met opnieuw bekleden niet alleen het milieu, maar ook onderhouds- en vervangingskosten. Want er wordt vaak wel prijsbewust ingekocht, maar in de praktijk wordt er onnodig veel kantoormeubilair verwijderd en vernietigd.

Herstofferen: een duurzaam alternatief

Herstoffering is een voordelig en duurzaam alternatief voor vervanging van kantoor-, bureau- en vergaderstoelen. De vulling van de zitting en rug kan vernieuwd worden en ook het lakken van uw houten of metalen frames behoort tot de mogelijkheden.

Samenwerking met WEDER

WEDER en Joustra Stoelverzorgers hebben elkaar gevonden in dezelfde missie: “Afgeschreven producten een nieuwe waarde geven”. Meubels van Weder zijn uniek door de combinatie van Re-Use, Re-Design en Re-Integratie. Afgeschreven producten worden ge-Upcycled. Kwaliteit is de leidraad en als het mogelijk is worden de werkzaamheden uitgevoerd door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Kiezen voor Weder is dus kiezen voor kwaliteit en design, maar ook voor hergebruik, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Sociale doelstelling

Bovendien heeft Joustra Stoelverzorgers een essentiële sociale doelstelling: het bieden van werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmark. De inzet van sociale werkvoorzieningen wordt optimaal benut; er zijn drie exclusieve samenwerkingen met: Sociale Werkvoorziening Reestmond in Meppel, met Proson in Ermelo, hèt SW-bedrijf voor visueel beperkte medewerkers en met GGZ Centraal in Amersfoort. Wij geven graag een rondleiding als waardevolle kennismaking!

Recycling

Als uw stoelen niet geschikt zijn voor hergebruik, adviseren wij u over het verantwoord afvoeren en recyclen van uw meubilair. Wij werken hiervoor samen met een partner die landelijk actief is op dit gebied: stichting kantoormeubelrecycling uit Zwaag.

Contact met Joustra Stoelverzorgers

Bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten van Joustra Stoelverzorgers? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag ter woord!

social enterprise