Refurbished bureaustoelen

Joustra Stoelverzorgers.
Kiest u ook voor refurbished bureaustoelen?.

Refurbished bureaustoelen zijn een voordelig en duurzaam alternatief voor een nieuwe bureaustoel. Is uw bureaustoel aan vervanging toe? Laat uw stoel refurbishen door Joustra Stoelverzorgers! Wij maken uw bureaustoel weer helemaal als nieuw, en dat voor een fractie van de prijs van een nieuwe stoel. Daarmee helpt u niet alleen het milieu, maar ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt!

Wat zijn refurbished bureaustoelen?

Van oud, nieuw maken

Refurbished bureaustoelen zijn gebruikte bureaustoelen die door ons zorgvuldig zijn gecontroleerd, gerenoveerd en schoongemaakt. Deze stoelen zijn weer zo goed als nieuw, terwijl u tot 70% kosten bespaart ten opzichte van een nieuwe bureaustoel. Het refurbishen (of revitaliseren) van bureaustoelen past bovendien naadloos binnen de circulaire economie. Hierbij worden producten, onderdelen en grondstoffen hergebruikt. Een refurbished bureaustoel is daarom niet alleen een voordelige, maar ook een bijzonder duurzame keuze.

Thuis werken is de nieuwe standaard

Nu thuis werken de nieuwe standaard is, is een goede bureaustoel belangrijker dan ooit. Een ergonomische werkhouding is namelijk essentieel voor uw gezondheid en een goede bureaustoel helpt daarbij. Voldoet uw bureaustoel niet meer voor een gezonde en ergonomische zithouding? Voorkom lichamelijke klachten en laat uw bureaustoel refurbishen!

Geschikte merken bureaustoelen voor refurbishing

Bij Joustra Stoelverzorgers kunnen we bureaustoelen refurbishen van allerlei verschillende merken. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor:

  • Refurbished Ahrend bureaustoelen
  • Refurbished Axia bureaustoelen
  • Refurbished Comforto bureaustoelen
  • … en andere merken
Joustra Stoelverzorgers 2019_PB130023_1600px_003 - kopie
Joustra Stoelverzorgers 2019_PB130830_1600px_073

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u een bureaustoel en vraagt u zich af of deze nog gerefurbished kan worden? Neem dan vooral even contact met ons op. Zelfs als uw bureaustoel op het eerste gezicht misschien teveel verouderd lijkt om nog te refurbishen, kunnen wij er vaak nog iets moois van maken. Met het refurbishen van uw stoel helpt u ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt! Joustra Stoelverzorgers beschikt namelijk over het PSO-30+ certificaat. Dit betekent dat minimaal 30% van de betrokken medewerkers een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Zo geven we bij Joustra Stoelverzorgers niet alleen uw bureaustoel, maar ook deze mensen een nieuwe kans!

Prijsopgave aanvragen

Heeft u een oude bureaustoel en wilt u deze laten refurbishen? Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende prijsopgave!
social enterprise