Logistiek

Joustra Stoelverzorgers.
De logistieke afwikkeling is onmisbaar

Meubels als bureaustoelen, horecameubilair of zorgmeubilair zijn onmisbaar in ons dagelijks leven. Dit beseffen we vaak pas als het er niet meer is of als het niet goed meer functioneert. Daarom kunt u bij Joustra Stoelverzorgers altijd rekenen op een uitstekende logistieke service. Een heldere planning en gelijkwaardig leenmeubilair zijn daar zomaar twee voorbeelden van.

Duidelijke planning

Geen stoelendans

U ontvangt van ons tijdig een indicatie van de planning en de definitieve transportdata. We plannen samen een passende datum en tijdstip (tot op het uur nauwkeurig) voor het ophalen van uw meubilair. In overleg halen wij uw bureaustoelen, vergaderstoelen of ander meubilair uit de kantoren op of staat het op een verzamelplek klaar. Na het stofferingstraject brengen wij het meubilair weer netjes terug naar de kantoren waar we het vandaan hebben gehaald. Zo ontstaat er geen stoelendans, maar krijgt iedereen zijn eigen vertrouwde bureaustoel weer terug.

Leenmeubleair

Bij Joustra Stoelverzorgers vinden we dat het missen van stoelen geen excuus mag zijn om niet te kiezen voor herstofferen. Daarom krijgt u van ons gelijkwaardig en representatief leenmeubilair ter beschikking. Speciaal voor de zorgsector hebben wij afneembare stoelen. Het leenmeubilair nemen we weer mee zodra het herstofferen van uw eigen meubilair is afgerond.

Hoge capaciteit

Dankzij onze unieke formule kunnen we bij Joustra Stoelverzorgers een zeer hoge capaciteit verwerken. Onze formule bestaat uit:

  • Meubelstoffeerderijen in Meppel en Harderwijk
  • Transport wat hierop ingesteld is
  • Grote opslagruimte
  • Meer dan 30 mensen in dienst
  • Passie voor het stofferingsvak

Dit in combinatie met een duidelijke planning zorgt ervoor dat opdrachten van meer dan 500 stoelen of andere meubelstukken geen probleem zijn.

Speciaal transport

Het vervoeren van meubels is een vak apart. Onze chauffeurs zijn bekwaam in het meubeltransport en volgen jaarlijks verschillende cursussen. Ook het wagenpark voldoet aan de eisen om de meubels zonder schade van A naar B te krijgen. Naast vervoer binnen Nederland kunnen wij ook voorzien in internationale ritten.

Verpakkingsmogelijkheden

Binnen een stofferingstraject is het mogelijk om de meubels te verpakken in de gewenste verpakking. Het verpakken bieden wij desgewenst volledig white label aan.

Veel is mogelijk!

Joustra Stoelverzorgers is gespecialiseerd in het stofferen, het herstofferen en het onderhouden van projectmeubilair. Wij hebben speciale werkplekken gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor betekent samenwerken met Joustra Stoelverzorgers ook inzetten op social return en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0522 745813, per mail (verkoop@joustrastoelverzorgers.nl) of via het contactformulier.

social enterprise