Meubelindustrie

Joustra Stoelverzorgers.
Werkt samen met de meubelindustrie.

Dankzij haar jarenlange ervaring op het gebied van meubelstoffering, levert Joustra Stoelverzorgers een complete dienstverlening voor de projectmeubelindustrie. In combinatie met onze logistieke mogelijkheden, kunnen wij het gehele traject vanaf ontwerp, stoffering tot en met de assemblage en aflevering voor u verzorgen. Flexibiliteit en betrouwbaarheid staan centraal in onze dienstverlening; wij bieden u een gegarandeerde kwaliteit en levertijd zoals afgesproken.

Volledig ontzorgd

Als industriële stoffeerderij ontzorgen wij u als professional in de meubel- en projectbranche. Ieder projectmeubel wordt conform uw specificaties zorgvuldig en efficiënt gestoffeerd. Joustra Stoelverzorgers kan iedere gewenste bekleding leveren en aanbrengen. Wij voeren een groot aantal gerenommeerde collecties meubelstoffen, kunstleders en ledersoorten maar verwerken ook uw eigen materialen. Naast de logistieke afwikkeling van transport en verzending kunnen wij (geassembleerde) halffabricaten of eindproducten voor u voorradig houden. Voor een succesvolle samenwerking stemmen wij graag de mogelijkheden met u af.

Eén veelzijdig adres zonder beperkingen

Met Joustra Stoelverzorgers heeft u één aanspreekpunt voor het duurzaam en verantwoord stofferen van meubilair. Graag gaan we met u in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem hiervoor gerust contact op of vul het offerteformulier in.

social enterprise