JOUSTRA STOELVERZORGERS

Herstoffering, Stoffering en Onderhoud

Bij Joustra Stoelverzorgers verzorgen we projectmeubilair zoals bijvoorbeeld bureaustoelen. Of het nu gaat om het stofferen van nieuwe stoelen, herstofferen of het onderhouden van gebruikte stoelen: wij verzorgen het gehele traject vanaf de totstandkoming en de stoffering tot en met de aflevering en de periodieke reiniging. Onze meubelstoffeerderijen met grote opslag bevinden zich in Steenwijk en in Harderwijk. Hierdoor én door onze eigen logistieke dienst bieden we u zeer veel flexibiliteit. Bij Joustra Stoelverzorgers richten we ons specifiek op de zakelijke en specialistenmarkt. Wij denken graag met u mee in het (her)stofferen van uw kantoor-, zorg-, horeca- en onderwijsmeubilair.

Het verhaal van uw stoel

"De missie van Joustra Stoelverzorgers is om ieder mens en elk meubel een (nieuwe) kans te geven."

Over ons

Joustra Stoelverzorgers heeft een duidelijk sociaal karakter. Enerzijds door stoelen een duurzaam leven te geven, anderzijds door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden om zich binnen het bedrijf te ontwikkelen en te ontplooien. Een sociale onderneming waar geld verdienen niet het hoofddoel is, maar slechts een middel om maatschappelijk doel te realiseren. Om te laten zien dat we over deskundige en goed opgeleide medewerkers beschikken, zijn we een Erkend Boris Leerbedrijf. Door onze medewerkers in eigen huis op te leiden, waarborgen we de kwaliteit van het werk.

Bekijk de bedrijfsfilm

Krijg een kort en krachtige indruk van onze industriële stoffeerderij.
Centraal in de film staat onze missie: dat elk mens en elk projectmeubel een kans verdient.

Sociaal

Joustra Stoelverzorgers is een sociale onderneming en bestaat uit een vakkundig team van 35 medewerkers. Wij zijn als grote industriële herstoffeerder voor het Nederlandse bedrijfsleven en voor maatschappelijke organisaties zoals de zorg, het onderwijs en de overheid een toonaangevende partij. Ons sociale karakter blijkt uit de inzet van medewerkers met een functionele beperking. Kiezen voor Joustra Stoelverzorgers is dus ook inzetten op social return!

Duurzaam

Bij Joustra Stoelverzorgers verlengen we de levensduur van uw projectmeubilair. Dit doen we door periodiek onderhoud, reinigen en het revitaliseren van uw meubilair. Of het nu gaat om het vernieuwen van bekleding, vulling of lakwerk: wij garanderen een verantwoord en duurzaam resultaat. Wij gaan voor een circulaire economie!

Besparend

Als u bureau-, zorg- en / of kantoorstoelen hergebruikt, verdient u meer dan 70% van uw investering terug! U bespaart dus meer dan alleen het milieu. Is er sprake van slijtage, vervuilde bekleding of wilt u een nieuwe huisstijl doorvoeren? Wij rekenen u graag voor tegen welk aantrekkelijk tarief u uw stoelen weer als nieuw kunt hergebruiken.

Veel mooie projecten afgerond

We hebben voor verschillende gerenommeerde klanten in verschillende sectoren gestoffeerd. Landelijk hebben wij diverse projecten verzorgd voor onder andere de zakelijke dienstverlening, zorgsector en horeca.

social enterprise