Projectmeubilair stofferen

Joustra Stoelverzorgers.
Experts in het stofferen van projectmeubilair.

Joustra Stoelverzorgers is gespecialiseerd in het stofferen van projectmeubelen en biedt een complete dienstverlening. Onze productielijn en opslag zijn ingericht om grote en kleine volumes meubilair te stofferen en te verpakken. Dankzij onze eigen logistieke mogelijkheden zorgen wij voor een vlotte levertijd, veel flexibiliteit en geen afhankelijkheid van derden.

Ontzorging van het gehele traject

Kwaliteit en kostenbesparend

Onze stoffeerders denken graag mee in het gehele traject; vanaf het ontwerp en het stofferen tot het leveren van uw projectmeubilair. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies welke elementen onmisbaar zijn en op welke punten bespaard kan worden. Dit levert een eindproduct op dat zowel kwalitatief goed als scherp geprijsd is. Naast het stofferen kunnen wij ook het periodiek onderhoud en de reiniging van uw projectmeubelen verzorgen.

Stofferen van projectmeubilair

Joustra Stoelverzorgers is een onafhankelijke stoffeerder. Wij stofferen een grote diversiteit aan meubilair. Hieronder een greep uit de projectmeubilair die wij stofferen:

  • Vergaderstoelen
  • Bezoekerstoelen
  • Bureaustoelen
  • Laag zitmeubilair en overige zitsystemen
  • Akoestische oplossingen en panelen
  • Horecameubilair
  • Zorg-en medisch meubilair zoals behandeltafels
  • Onderwijsmeubilair

Het sociale karakter van Joustra Stoelverzorgers

De missie van Joustra Stoelverzorgers is om ieder mens en elk meubel een (nieuwe) kans te geven. Daarom hebben we ruimte in het team gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om te laten zien dat we over deskundige en goed opgeleide medewerkers beschikken, zijn we een Erkend Boris Leerbedrijf. Als u voor Joustra kiest, onderneemt u maatschappelijk verantwoord en zet u in op social return.

Joustra Stoelverzorgers_0C0A2430_1600px
Joustra Stoelverzorgers_0C0A2427_1600px

Bespreek de mogelijkheden voor het stofferen van projectmeubilair

Wij vertellen u graag alles over stofferen en de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op via verkoop@joustrastoelverzorgers.nl of vul het contactformulier in.

social enterprise