Nieuws

Officiële opening! 

Officiële opening nieuwe locatie Joustra Stoelverzorgers met feestelijk Open Huis!

Op 21 juni aanstaande om 10 uur zal burgemeester J.H Bats van gemeente Steenwijkerland de officiële opening verrichten van de nieuwe hoofdlocatie voor Joustra Stoelverzorgers. Hòe hij dat zal doen blijft nog een verrassing..

Genoodzaakt door de onaangename verkoop van ons voormalige huurpand in Meppel (ivm interimbestuur bij sw Reestmond), is het desondanks ons gelukt om binnen een jaar een nieuwe bedrijfslocatie met bijbehorende eisen in Steenwijk te vinden. Een geluk bij een ongeluk zodat wij op een prettige locatie onze werkzaamheden rondom het (her)stofferen en refurbishen van projectmeubilair kunnen uitvoeren. Tijdens afgelopen paasweekeind zijn wij verhuisd en inmiddels draait de productie op volle toeren.

Aftrap openhuis

Aansluitend op de openingshandeling met bijbehorende toespraak zal Burgemeester Bats het pand bezichtigen (het was een grafische drukkerij) en daarmee de aftrap geven voor een Open Huis. Zoals u van ons kan verwachten is het pand volledig circulair ingericht en, op de nieuwe verf na, alles volledig hergebruikt.

Graag tot ziens op 21 juni

Wij nodigen u daarom van harte uit tijdens ons ‘Open Huis’ waar wij u met trots verwelkomen om u rond te leiden zodat u een kijkje kan nemen in onze moderne industriële meubelstoffeerderij. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd en tussen 10u en 17u zien wij u graag aan de Koematen 7 in Steenwijk.

Graag tot ziens op 21 juni!

Namens het volledige team van Joustra Stoelverzorgers,

Henry Joustra

social enterprise