Nieuws

Joustra Stoelverzorgers bestaat 10 Jaar!

Op 26 Juni is het 10 jaar geleden dat Henry Joustra zich in 2012 inschreef als ondernemer onder de naam: Joustra Herstoffering.Hij startte als enige personeelslid op de zolderkamer in Steenwijk en groeide snel uit naar de huidige onderneming met twee vestigingen en gemiddeld 30 medewerkers!Trots en dankbaar vieren wij dit 10 jarige jubileum met al onze relaties èn medewerkers in de week van 22 Juni. 

Op 22 Juni bent u van harte welkom tijdens het Open Huis op onze nieuwe locatie in Harderwijk aan de Lorentzstraat 20.Door corona konden wij de opening van de vernieuwde grotere bedrijfsruimte nog niet laten zien en presenteren het u graag. 

Op 23 Juni vieren wij met onze medewerkers het jubilieum en op 24 Juni gunnen wij onze teams een verdiende vrije dag.Wij zijn daarom op 23 en 24 Juni gesloten. 

Via deze weg bedanken wij al onze trouwe relaties voor de waardevolle en plezierige samenwerkingen die Joustra Stoelverzorgers heeft gemaakt tot wat het nu is!Van harte zetten wij de samenwerkingen voort om verder te groeien in de missie om zo veel mogelijk mensen èn projectmeubilair een kans te bieden.

social enterprise